Raamdecoratie
Gordijnen
Plooibare sfeermakers

Uitgebalanceerde collectie

De gordijncollectie van LUGO is samengesteld uit diverse topcollecties, waarbij betaalbare kwaliteit het uitgangspunt is. Van luchtige inbetween stoffen tot zware velours. De collectie laat zich eenvoudig combineren met andere raamdecoratie producten.

Soepelvallende vitrages en overgordijnen

Professionele confectie

Een professioneel uitgevoerde confectie is de essentie van een gordijn. LUGO werkt daarom dan ook samen met één van de grootste ateliers in Nederland. Vakmanschap van eigen bodem. De garantie dat uw gordijn met zorg en oog voor detail wordt gemaakt.

Transparant vouwgordijn met baleinen

Soepellopende railsystemen

De gordijnrails vallen op door de ranke vormgeving. Door de platte vorm van het rail blijft het hoofdje van uw gordijn mooi recht staan. Doordat de steuntjes aan de achterzijde worden geplaatst kunnen de runners van het rail probleemloos glijden. Voor bochten beschikt LUGO over een buigservice.

Lamelgordijn met 89 mm brede textielen lamellen

Ook voor paneelgordijnen

Naast traditionele gordijnen is het ook mogelijk om uit de collectie gordijnstoffen paneelgordijnen te laten maken. Paneelgordijnen geven uw interieur een moderne strakke uitstraling. Het product is met name geschikt voor grote en hoge ramen en schuifpuien.

Paneelgordijn

Fotoshow raamdecoratie

Maak kennis met de vele mogelijkheden die LUGO voor uw raam kan bieden. Laat u inspireren door onze fotopresentatie.

 

De juiste afmeting, onze zorg

Uiteraard komen wij na uw bestelling de exacte maat bij u thuis inmeten. Wenst u vooraf een prijsindicatie dan adviseren wij u om de maten tussen de muren te meten. Meet hierbij zowel de breedte van het raam boven als onder. De hoogte meet u zowel links als rechts.

Welke plooi?

Gordijnen kunnen worden uitgevoerd met verschillende soorten plooien. De meest voorkomende plooivormen zijn:

Gordijnen enkele plooi Gordijnen vlinderplooi of dubbele plooi Gordijnen driedubbele of triplo plooi
enkele vlinder triplo