rolluiken
Perfectie tot in het kleinste detail

Bel mij voor meer informatie over rolluiken

De grootste keuze

Roma rolluiken biedt de grootste keuze in rolluiken. Zo is er de prijsgunstige RPA rolluiken lijn waarbij kap en profielen leverbaar zijn in 180 RAL kleuren. Bij de rolluiken met de dikke geextrudeerde kap kunt u kiezen uit maar liefst 350 kleuren.

Roma rolluik

Ook voor inbouw

Naast de opbouw rolluiken biedt Roma ook inbouw rolluiken aan. Wanneer u nieuw gaat bouwen is dit wellicht een prachtige oplossing voor u. Optioneel is het ook mogelijk om uw rolluiken te voorzien van insecthorren. Zo slaat u twee vliegen in een klap.

Roma inbouwrolluik

En voor schuine ramen

Uniek is het Roma Trendo rolluik dat geschikt is voor schuine ramen. Neem een schets van uw raam mee en laat u door ons adviseren over de mogelijkheden voor uw raam. Voor de rechte ramen zijn er ook bijpassende 'normale' rolluiken leverbaar.

Roma Trendo rolluik voor schuine ramen

Productkenmerken & techniek
Opbouw rolluiken
 
  Roma.RPA Roma.P extrusie Roma.XP extrusie
Kap Gerolvormd Geextrudeerd Geextrudeerd
Kapvorm Rond, schuin Rond, schuin, vierkant Rond, schuin, vierkant
Kapmaten 138, 165, 185, 205 100, 125, 138, 150, 165, 185, 205 100, 125, 138, 150, 165, 185, 205
Kap-, profiel- en onderlijstkleuren ca. 180 RAL kleuren ca. 350 RAL en NCS kleuren ca. 350 RAL en NCS kleuren
Insecthor mogelijk? Nee Nee Ja
Screen mogelijk? Nee Nee Ja
 
Lamellen
mde prijzen zijn inclusief 19% BTW, exclusief meten en monteren.
 
Alumino 37
Alumino 44
Alumino 52
Alumino 52 protect
Maximale breedte
3,0 m
3,5 m
4,0 m
4,0 m
Maximale oppervlakte
7,5 m2
9,8 m2
10,0 m2
8,0 m2
 

Degelijke garantie
Bij een kwaliteitsproduct als de Roma rolluiken mag u een degelijke garantie verwachten. Zo ontvangt u op het product een 2 jaar fabrieksgarantie.

Wanneer u de montage door LUGO laat verzorgen ontvangt u ook op de montage 2 jaar lang de Romazo kwaliteitsgarantie. U betaald dan binnen deze periode bij reparaties die binnen de garantie vallen geen voorrijkosten en arbeidsloon.

Romazo garantie op rolluiken

Het gemak van afstandsbediening
Handzender 5 kanalen voor rolluikenNaast de motor met schakelaar heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een motor met geïntegreerde ontvanger. De motor kunt u aansturen met een 1 of 5 kanaalshandzender.

Met de 1-kanaals uitvoering is het mogelijk om 1 screen te bedienen. De uitvoering met 5 kanalen maakt het mogelijk om tot maximaal 5 groepen screens te bedienen. De kanalen zijn vrij toe te wijzen.

Door rolluiken in groepen te combineren is het dus mogelijk om ook meer dan 5 rolluiken te bedienen. Handig toch?

Reinigen van uw rolluiken
Sunjoy profielreiniger en -wax voor rolluikenOm uw rolluiken langer mooi te houden adviseren wij om het product jaarlijks te reinigen. De constructie kunt u onderhouden met de Sunjoy profielreiniger en profielwax.

De raamkant van de lamellen kunt u reinigen door eerst de voorkap te verwijderen. U kunt dan per 5 tot 6 stuks tegelijk de lamellen reinigen. Geadviseerd wordt om dit met twee personen te doen.