Novoferm

Comfortabele oplossingen voor uw garage

SANWA GROEP


Novoferm is een onderdeel van de Sanwa Groep, een wereldwijd toonaangevende producent van alle soorten toegangssystemen.

De Sanwa Groep levert kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve producten en wordt daarbij gesteund door een globaal netwerk van 107 ondernemingen en duizenden distributiepartners.

De Sanwa Groep werd meer dan 50 jaar geleden opgericht en is met haar activiteiten in meer dan 60 landen, een jaaromzet van in totaal ruim 2,5 miljard euro en circa 9.000 medewerkers uitgegroeid tot 's werelds nummer één op het gebied van stalen deursystemen. Haar assortiment reikt van garagedeuren, industriedeuren, deur- en poortaandrijvingen, rolluiken en winkelingangen tot stalen vleugeldeuren en raamwerk voor brandbeveiliging, veiligheid en personenverkeer.

NOVOFERM NEDERLAND BV


Novoferm Nederland B.V. is fabrikant en leverancier van kwaliteitsdeuren, voor de industriële en particuliere markt. In de praktijk komt dit neer op promotie, productie, verkoop, montage en aftersales van sectionaaldeuren, roldeuren, dockshelters en docklevellers, garagedeuren (sectionaaldeuren, kanteldeuren en openslaande deuren voor de garage), multifunctionele loopdeuren, deurkozijnen, vlieringtrappen en dakluiken. Hiermee is Novoferm een one-stop-shop-supplier, oftewel complete dienstverlening binnen een bedrijf. Bij Novoferm Nederland B.V. zijn rond de 250 medewerkers werkzaam. ;

Vragen of wilt u meer info?

Neem dan contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt of maak direct online een afspraak.

Maak direct een afspraak
_trans_include("featuredPages",'id_'.$pageIdForActive); ?>
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×