7 maart 2017

Nieuw: Pallazzo FIX voor de kwaliteitsbewuste klusser

Nieuw: Pallazzo FIX voor de kwaliteitsbewuste klusser

Voor de prijs-kritische koper die zelf zijn terrasoverkapping wil monteren, maar geen concessies wil doen aan de kwaliteit is er nu de Pallazzo FIX terrasoverkapping. Deze zeer complete terrasoverkapping wordt geleverd in vier verschillende populaire standaard maten. Zo heeft u al een complete overkapping van 506 cm breed en 300 cm diep voor een prijs van slechts € 1.728,-. Om de overkapping af te stemmen op uw woning heeft u de keuze uit 3 constructiekleuren.

De solide overkapping is uitgevoerd met 16 mm dikke polycarbonaat platen, hemelwater afvoer, bladvanger en 3 steunpalen. En aangezien het product op standaard maten geproduceerd wordt is het ook nog eens extra snel geleverd. Een ideale oplossing dus voor de handige klusser die niet kan wachten om te beginnen.

Pallazzo Veranda is een merknaam van AluK Aluminium BV. Deze onderneming is meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. De AluK Group is wereldwijde leider op gebied van design en vervaardiging van aluminium ramen-, deuren- en vliesgevelsystemen.

Slim uw zonwering bedienen!

Somfy Smart Home

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×