Terrasoverkapping aluminium

Een terrasoverkapping aluminium is een perfecte uitkomst wanneer u uw terras (gedeeltelijk) wilt overkappen. Doordat aluminium een stevig en onderhoudsvriendelijk materiaal is, leent het zich uitstekend voor overkappingen. Wilt u altijd buiten kunnen zitten, hoe fel de zon ook schijnt of hoe hard het ook regent? Dan is een aluminium overkapping de ideale oplossing voor uw terras!

  • Terras gedeeltelijk overkappen
  • Stevig en onderhoudsvriendelijk
  • Langer en vaker
    buiten zitten

Diverse soorten terrasoverkappingen aluminium

Ons assortiment aluminium terrasoverkappingen is zeer divers en geeft u de mogelijkheid om ook met regen, wind en felle zon comfortabel in uw tuin te kunnen zitten. Bent u een fan van eigentijdse designs en robuuste materialen? Dan spreekt de Terrasoverkapping Select DB u waarschijnlijk aan. Zijn minimalistische designs meer uw ding? Dan sluit de Terrasoverkapping Pallazzo type 3 goed aan op uw wensen. Heeft u een groot terras, maar wilt u deze niet volplaatsen met de palen van uw overkapping? Kijk dan eens naar de Terrasoverkapping Pallazzo type 4-XXL. Dankzij de staalversteviging kunnen wij overkappingen van 6 bij 4 meter bouwen met slechts twee palen.

Terrasoverkapping aluminium van de beste kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze producten van de juiste kwaliteit zijn en hebben de terrasoverkappingen van aluminium in ons assortiment daarom zorgvuldig geselecteerd. Alle details van de overkappingen kloppen: van de energiezuinige verlichting die voor sfeer zorgt in de avond tot de ‘blinde’ schroefverbindingen die zorgen voor een perfecte afwerking.

Beplating van een aluminium terrasoverkapping

U kunt zelf kiezen welk soort beplating u wilt plaatsen over uw terrasoverkapping van aluminium: polycarbonaat platen of glas. Voor de beplating van de overkappingen kunt u kiezen uit polycarbonaat platen of glas. Het voordeel van polycarbonaat is dat het een licht materiaal is en daarmee grote overspanningen mogelijk zijn. Afhankelijk van de dikte en de uitvoering laat zo’n plaat 22 tot 82 procent licht door. Het voordeel van glas is dat er ontzettend veel lichtinval is overdag. En ’s nachts kunt u de prachtige sterrenhemel bekijken onder uw overkapping.

Wij helpen u graag

Bij Lugo houden we ons al meer dan 40 jaar bezig met het vergroten van uw woonplezier. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende zonwerende oplossing voor uw woning of tuin. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring in de montage van de producten en kunnen u daarom ook helpen bij allerlei technische zaken. Heeft u vragen of wilt u advies, bijvoorbeeld over een terrasoverkapping aluminium? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt of maak direct online een afspraak via onze website.

Anderen bekeken ook: Zonwering terras, Zonwering buiten, Aluminium overkapping, Knikarm zonnescherm

Terrasoverkapping Select DB

Terrasoverkapping aluminium

Een terrasoverkapping aluminium is een perfecte uitkomst wanneer u uw terras (gedeeltelijk) wilt overkappen. Bij Lugo kunt u terecht voor diverse soorten aluminium terrasoverkappingen.

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×