Garantie & kwaliteit

Garantie & kwaliteit

Producten waar over nagedacht is

Doe maar een zonwerinkje kennen we niet. Ons assortiment hebben wij met zorg samengesteld, zodat of u nu veel of weinig wenst te besteden aan zonwering wij altijd een goed aanbod hebben. Een kritisch oog voor kwaliteit is ons hierbij niet vreemd. Wij zijn geen ambachtelijk klussenbedrijf waar alles mogelijk is als u maar betaalt, maar bevinden ons op het niveau van de kritische koper die op zoek is naar een passende standaard oplossing tegen een redelijke prijs.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Natuurlijk zijn er vast bedrijven te vinden die hun producten goedkoper op de markt zetten. Als alleen prijs telt dan bent u waarschijnlijk beter uit bij de snelle jongens. Helaas zijn wij dan geen perfecte match. Voor mensen die net iets meer aandacht aan een passende oplossing schenken en daarbij een juiste balans tussen prijs en kwaliteit belangrijk vinden, hebben wij het antwoord.

Garantie die staat

Wij staan achter onze producten. Daarom geven wij op al onze producten een deugdelijke garantie. Wanneer u de producten door onze monteurs laat monteren dan ontvangt u uiteraard ook garantie op de uitvoering van de montage. Natuurlijk is de praktijk de echte toets of een garantie iets voorstelt of niet. Maar toch willen wij u vooraf overtuigen dat wij het punt garantie serieus nemen. Zo zijn wij aangesloten bij de branche-organisatie Romazo en volgen wij de leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen zoals deze door Romazo in samenspraak met Consumenten organisaties zijn vastgelegd.

Neem contact met ons op.

  • Terrasoverkapping Pallazzo
  • Pallazzo XL terraskamer 5 meter diep
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×