LUGO

Over ons

Al meer dan 40 jaar zijn wij als familiebedrijf dagelijks actief om u als klant te helpen met het vergroten van uw woonplezier. Wij bieden passende oplossingen op het gebied van zonwering, raamdecoratie, terrasoverkappingen, garagedeuren en aanverwante producten.

Wij adviseren u graag

In ons familiebedrijf helpen onze adviseurs u graag met het kiezen van een passende oplossing. We kijken naar uw wensen, situatie en mogelijkheden. Daarom nodigen wij u graag uit in één van onze winkels om kennis te maken met ons productaanbod.

Ons assortiment hebben wij met zorg samengesteld. Zo bieden wij altijd een goed assortiment zonwering passend bij (bijna) elk budget. Kom gerust langs in één van onze winkels, we zijn gevestigd in Rijssen, Deventer en Enschede!

Vragen of wilt u meer info?

Neem dan contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt.

Onze winkels
Familiebedrijf

Familiebedrijf met ervaring

Al meer dan 40 jaar leveren wij aan een grote kring tevreden klanten oplossingen op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie en garagedeuren.

Lees meer
Eigen montagedienst

Eigen montagedienst

Laat u de producten door ons monteren, dan kunt u rekenen op een vakkundige montage door eigen monteurs. Zo heeft u één aanspreekpunt.

Lees meer
3 showrooms

Bezoek onze showrooms

Een product zien en beleven is minstens zo belangrijk als een scherpe prijsstelling. Bezoek één van onze ruim opgezette showrooms en laat u deskundig adviseren.

Lees meer
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×