Vakkundige montage & levering

Montage & levering

 Meten is weten

Niet iedereen is even maatvast en dat beseffen wij ook. Daarom bieden wij een vakkundige meetservice. Voor een vast tarief (€ 39,00 per order) meten onze professionele buitendienst medewerkers de producten bij u thuis in. Ongeacht het aantal producten. Zo bent u verzekerd van een correcte maatvoering. Naast de zorg voor juiste maten helpen onze medewerkers u ook graag met het vinden van de best passende oplossing. Hun jarenlange ervaring in de montage van de producten maakt dat zij u ook terzijde kunnen staan met vragen over allerlei technische zaken. De meetservice wordt regionaal aangeboden in een omtrek van circa 30 km rondom onze winkels. Vraagt u zich af of u binnen dit verzorgingsgebied valt dan kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen.

 Montage door eigen monteurs

Geen zin of tijd om zelf te monteren. Of heeft u de spreekwoordelijke twee linkerhanden. Dan is onze montagedienst dé oplossing voor u. Onze eigen monteurs monteren de producten snel en deskundig aan of in uw woning. Eén aanspreekpunt, en dat is wel zo prettig. Bij ons dus niet van het kastje naar de muur worden gestuurd omdat het product door een extern bedrijf is gemonteerd. De montagetarieven zijn afhankelijk van het soort product en de montagesituatie. Voor vragen over deze tarieven kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen. De montageservice wordt regionaal aangeboden in een omtrek van circa 30 km rondom onze winkels. Vraagt u zich af of u binnen dit verzorgingsgebied valt dan kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen.

Wat u zelf doet hoeft u bij ons niet te betalen

Wij zijn graag open over prijzen. Daarom maken wij een duidelijk onderscheid tussen het product en de bijkomende diensten. Neemt u zelf de maten of monteert u zelf dan hoeft u daar natuurlijk ook niet voor te betalen. Want zeg nu zelf, al die ‘gratis’ diensten moeten uiteindelijk toch betaald worden en daarom kun je er maar beter duidelijk over zijn.

  • Terrasoverkapping Pallazzo
  • Dickson zonweringsdoek
  • Knikarmscherm Brustor B38
  • Uitvalscherm Carre 95
  • Knikarmscherm Brustor B38
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×