6 maart 2017

Dickson introduceert nieuwe doekcollectie

Dickson introduceert nieuwe doekcollectie

Als marktleider op het gebied van buitendoeken introduceert Dickson haar nieuwe collectie zonweringsdoeken. Een schitterende collectie die de toon zet en sfeer bepalend is voor uw terras en woning. De collectie bestaat uit 3 delen:

GRAPHiC DESiGN SELECTiON

De 32 doeken van de Graphic Design Selection tonen het meesterschap van Dickson: het eigen design team analyseert de nieuwste trends om deze grafische doeken te creëren in pastel- en poedertinten. Doeken zoals de jacquards Brush en Constellation zijn het bewijs van bijna 200 jaar knowhow en meesterschap in garen en weefsel. Meer nog dan de motieven getuigen zij van het werk van mensenhanden en van machines met hun prachtige weefseleffecten die niemand onberoerd laten. In deze selectie maken de zuivere strepen plaats voor potloodstrepen waarvan je zou denken dat ze met de hand getekend zijn. Dat onderstreept het karakter van de duizenden vezels waaruit de doeken gemaakt zijn.

COLOR DESiGN SELECTiON

De Color Design Selection speelt in 33 doeken alle historische vaardigheden en industriële tools van Dickson uit. De weefseleffecten gaan mooi samen met de zuivere kleurschakeringen in vuurrood, zonnig geel en natuurlijk groen. Het materiaal onthult door zijn transparantie nieuwe kleuren waardoor de unis veranderen en er bij de piqués visuele effecten opduiken. Sobere strepen in ton sur ton wisselen mooi af met witte strepen waardoor uitgesproken kleurrijke doeken nog beter tot hun recht komen.

ESSENTiAL

128 kleuren om uzelf uit te drukken. Met 128 tinten, van trendy unis tot eigentijdse strepen, kiest u uit het ruimste aanbod op de markt. U kiest uit zes kleurenfamilies en uit een zo breed palet van doeken dat er altijd iets tussen zit waarmee uw buitendecoratie perfect harmonieert of contrasteert
met uw interieur. Een waaier van kleuren die de meest gedurfde combinaties mogelijk maakt. ‘‘

Dickson Constant

Als parel aan de kroon van het technisch textiel wordt Dickson vandaag wereldwijd erkend als dé referentie in outdoortextiel van topkwaliteit. Onder de merknamen DICKSON® en SUNBRELLA® commercialiseert Dickson-producten voor de grootste namen uit de wereld van design, watersport en architectuur. De onderneming is vertegenwoordigd in meer dan 110 landen op alle 5 de werelddelen.

Maak verder kennis met de nieuwe collectie op http://www.newdickson.com/nl/

Somfy Smart Home

Slim uw zonwering bedienen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×