29 september 2017

Nieuwe collectie jaloezieën van Multisol

Nieuwe collectie jaloezieën van Multisol

De nieuwe collectie horizontale aluminium jaloezieën van Multisol is binnen bij Lugo! Een collectie vol met vernieuwing. Het aantal kleuren is sterk toegenomen. Hiermee kunt u uw jaloezieën nog beter afstemmen op het kleurgebruik in uw interieur. Daarnaast zijn er tal van nieuwe uitvoeringen die tegemoet komen aan de hedendaagse wensen op het gebied van raamdecoratie. Terug van weggeweest is de 35 millimeter lamel, waardoor er weer een vloeiende overgang is tussen de 25 en 50 millimeter lamellen.

MegaView 25 mm lamel

Door de speciale manier van tuimelen en stapelen van de lamellen ontstaat er een grotere opening tussen de lamellen. Hierdoor is er in de open toestand evenveel zicht naar buiten als bij een 50 mm jaloezie.

Privacy uitvoering

Bij deze uitvoering worden de ponsgaten waar de optrekkoorden door lopen aan de achterzijde van de lamel geplaatst. Hierdoor worden de gaten, in gesloten toestand afgedekt.

Top down/ bottom up

Horizontale jaloezie top down/ bottom upDe top down/ bottom up uitvoering, ook wel BB25 genoemd, is bijzonder geschikt voor draai-kiepramen en deuren. Een variant op dit product is de Trufit, waarbij de jaloezie is uitgevoerd met plakprofielen en schroeven niet langer nodig is.

U bedient deze jaloezie met een handgreep op en neer. Het tuimelen gebeurt door middel van een draaiknop.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Kom dan snel langs in de winkel.

Multisol

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Multisol collectie bestaat uit: rolgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, plissé en duette, vouwgordijnen, multishades en houten jaloezieën.

  • De horizontale jaloezie combineert met vele woonstijlen
  • horizontale jaloezie Multisol
  • horizontale aluminium jaloezie voelt zich ook in de keuken thuis
  • horizontale jaloezie met dessin ladderband
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×