1 december 2017

Nieuwe houtcollectie Multisol

Nieuwe houtcollectie Multisol

De nieuwe houtcollectie horizontale jaloezieën van Multisol is binnen. Een zorgvuldig samengestelde collectie die bestaat uit verschillende kleuren en materiaalsoorten.

Door de kantelbare lamellen blijft de horizontale jaloezie nog altijd de ideale oplossing om het zonlicht in uw woning te doseren. De horizontale jaloezieën zijn leverbaar in de lamelbreedtes 35, 50 en 70 mm en kunnen goed afgestemd worden op de grote van uw raam en de uitstraling die u aan uw interieur wenst te geven. Uiteraard wordt het product exact op maat gemaakt.

Standaard zijn de jaloezieën voorzien van een ladderkoord. Optioneel kunt u ook kiezen uit verschillende fraaie ladderbanden. Hierbij kunt u de kleur van het ladderband afstemmen op de kleur van de lamellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een extra accent aan te brengen door het contrast tussen beide onderdelen te vergroten.

De jaloezieën worden geleverd met een kleur gecoördineerde bovenbak die afwerkt is met een houten of kunststof koof. Het product is door de universele schaarsteun eenvoudig te monteren en kan zowel in als op het kozijn bevestigd worden.

Erg handig in de nieuwe collectie zijn de kleine kleurstaaltjes die u kunt meenemen om te controleren of de uitgezochte kleur ook daadwerkelijk bij uw interieur past. U bent van harte welkom om de nieuwe collectie in onze winkels te komen bekijken.

Somfy Smart Home

Slim uw zonwering bedienen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×