Aluminium overkapping

Een aluminium overkapping biedt een uitkomst wanneer u uw terras (gedeeltelijk) wilt overkappen. Aluminium is een stevig en onderhoudsvrij materiaal, waardoor het zeer geschikt is voor overkappingen. Bij Lugo kunt u terecht voor diverse soorten aluminium terrasoverkappingen.

  • Stevig en onderhoudsvrij
  • Optimale kwaliteit
  • Grote overspanningen

Diverse soorten aluminium overkappingen

Het assortiment aluminium overkappingen van Lugo is zeer divers. Zo biedt onze Terrasoverkapping Select DB de perfecte combinatie van eigentijds design en robuuste materialen. Bent u meer van de minimalistische designs? Dan spreekt de Terrasoverkapping Pallazzo type 3 u waarschijnlijk aan. De Terrasoverkapping Pallazzo type 4-XXL biedt een oplossing voor grotere vrije overspanningen. Dankzij de staalversteviging kunnen wij een overkapping van 6 bij 4 meter bouwen met slechts twee palen.

Aluminium overkapping van de beste kwaliteit

De aluminium overkappingen in het assortiment van Lugo zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Alle details kloppen, van ‘blinde’ schroefverbindingen tot de sfeervolle, energiezuinige verlichting voor in de avond.

Beplating van een aluminium overkapping

Voor de beplating van de aluminium overkappingen kunt u kiezen uit polycarbonaat platen of glas. Het voordeel van polycarbonaat is dat het een licht materiaal is en daarmee grote overspanningen mogelijk zijn. Afhankelijk van de dikte en de uitvoering laat zo’n plaat 22 tot 82 procent licht door. Het voordeel van glas is dat er ontzettend veel lichtinval is overdag. En ’s nachts bekijkt u de prachtige sterrenhemel onder uw overkapping.

Aluminium overkapping bij Lugo

Bij Lugo houden we ons al meer dan 40 jaar bezig met het vergroten van uw woonplezier. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende zonwerende oplossing voor uw woning of tuin. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring in de montage van de producten en kunnen u daarom ook helpen bij allerlei technische zaken. Heeft u vragen of wilt u advies, bijvoorbeeld over een aluminium overkapping? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt of maak direct online een afspraak via onze website.

Anderen bekeken ook: Terrasoverkapping aluminium, Zonwering terras, Zonwering buiten, Knikarm zonnescherm

terrasoverkapping Pallazzo 150SL

Aluminium overkapping

De aluminium overkappingen in het assortiment van Lugo zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen.

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×