Knikarm zonnescherm

Een knikarm zonnescherm is de ideale oplossing voor schaduw en verkoeling op uw terras. Dankzij de knikarmen van dit soort zonwering heeft u een vrije doorloop op uw terras. Een knikarmscherm is windgevoeliger dan bijvoorbeeld een pergolazonwering, welke een min of meer vaste constructie heeft. In ons assortiment kunt u daarom ook terecht voor knikarm zonneschermen met een hogere windweerstandklasse, zodat uw scherm tegen een stootje kan.

  • Vrije doorloop
  • Schaduw
  • Verkoeling

Diverse soorten knikarm zonneschermen

Ieder terras is anders en vraagt om een ander soort knikarm zonnescherm. Bij Lugo kunt u terecht voor een ruim aanbod. Ons instapmodel Select Cassette is al zeer compleet. Dankzij de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen de weersinvloeden. Bent u op zoek naar kwaliteit? Dan is de Brustor B-25 (Elite/Prestige) (het succesnummer van Brustor) waarschijnlijk een geschikte optie voor uw terras. De compacte vormgeving van dit zonnescherm zit altijd als gegoten aan uw gevel. De cassette zorgt voor optimale bescherming van uw doek. Bent u meer op zoek naar een zonnescherm met mooi, slank design? Kijk dan eens bij ons de Lewens Toscana Grande. De ranke vormgeving van dit knikarm zonnescherm valt bijna niet op aan uw woning.

Knikarm zonnescherm met automatische bediening

Wat is er nu fijner dan een knikarm zonnescherm met automatische bediening? Met Somfy Smart Home automatiseert u de bediening van uw zonnescherm. Met Somfy Smart Home kunt u de bediening van uw apparaten, zoals rolluiken en raamdecoratie eenvoudig op elkaar laten aansluiten door ‘scenario’s’ te maken die aansluiten op uw levensstijl en dagritme.

Knikarm zonnescherm bij Lugo

Wilt u graag een nieuw knikarm zonnescherm kopen of wilt u meer informatie hierover? Bij Lugo hebben we meer dan 40 jaar ervaring in zonwering en wooncomfort. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste zonwering en geven u graag informatie over onze producten, zoals een knikarm zonnescherm. Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt of maak direct online en afspraak.

Anderen bekeken ook: Brustor zonwering, Zonwering screens, Zonwering terras, Zonwering buiten

Brustor zonwering foto

Knikarm zonnescherm

Een knikarm zonnescherm is de ideale oplossing voor schaduw en verkoeling op uw terras.

Contact opnemen

Aanbevolen producten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×