Zonwering screens

Zonwering screens zorgen ervoor dat de warmte van de zon buiten je woning blijft. Ze houden uw woning koel, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar. 

  • Warmte buiten uw woning houden
  • Design en kwaliteit
  • Elektrische uitvoering mogelijk

Zonwering screens mogelijkheden

Het assortiment van Lugo bestaat uit verschillende varianten zonwering screens. In de Screen Select Essentials serie kunt u kiezen voor de Select screen. Deze heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en is uitgevoerd met een zware kwaliteit doek met glasvezelkern. Heeft u grote ramen of staat er veel wind op uw ramen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Screen Select ZIP (windvast). Het doek van dit type screen zit door middel van een rits vast in de profielen en is daardoor beter bestand tegen wind.

Kosten zonwering screens

De kosten van zonwering screens zijn onder andere afhankelijk van het formaat en de extra opties die u kiest. Zo kunt kiezen voor screens met een motor met schakelaar of afstandsbediening of domotica integratie. Het is tevens mogelijk om screens te integreren in uw lamellendak. Bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een indicatie.

Zonwering screens bij Lugo

Bij Lugo houden we ons al meer dan 40 jaar bezig met het vergroten van uw woonplezier. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende zonwerende oplossing voor uw woning of tuin. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring in de montage van de producten en kunnen u daarom ook helpen bij allerlei technische zaken. Heeft u vragen of wilt u advies, bijvoorbeeld over zonwering screens? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt of maak direct online een afspraak via onze website.

Anderen bekeken ook: Zonwering terras, Zonwering buiten, Brustor zonwering, Knikarm zonnescherm

zonwering screen windvast

Zonwering screens

Zonwering screens zorgen ervoor dat de warmte van de zon buiten je woning blijft. Ze houden uw woning koel, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar.

Contact opnemen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×