Rolluik elektrisch

Een rolluik elektrisch biedt dezelfde voordelen als reguliere rolluiken met bandbediening, maar heeft als voordeel dat deze veel eenvoudiger te bedienen is. Onze rolluiken worden standaard geleverd met bandbediening, maar als optie kunt u kiezen voor een elektrische motor. Zo hoeft u het rolluik niet handmatig te openen of sluiten. Een handige uitkomst als u meerdere rolluiken heeft of minder beweeglijk bent. Een rolluik elektrisch bedien je met één simpele druk op de knop.

  • Eenvoudige bediening
  • Zon- en warmtewerend
  • Isolerend en verduisterend

Voordelen rolluik elektrisch

Eenvoudige bediening
Een rolluik elektrisch is zeer eenvoudig te bedienen. Wij merken dat dit soort rolluiken daardoor ook steeds populairder worden. Het is zelfs mogelijk om ze op afstand te bedienen.

Zon- en warmtewerend
Rolluiken zorgen ervoor dat uw woning minder snel opwarmt, omdat ze zon- en warmtewerend zijn. Zo houdt u het zelfs tijdens de warmste dagen lekker koel in huis.

Isolerend
De luchtstilte ruimte tussen de PUR schuim aluminium lamellen en de ramen zorgt voor een uitstekende isolatie. Zo kunt u eenvoudig besparen op uw energiekosten.

Verduisterend
Slaapt u het liefst in een volledig verduisterde kamer? Dan bieden rolluiken de ideale oplossing.

Inbraakvertragend
Inbrekers gaan liever een deurtje verder als uw woning is voorzien van rolluiken.

Kosten rolluik elektrisch

De kosten van een rolluik elektrisch hangt af van de variant waar u voor kiest. Wij hebben een variant met een motor met opbouwschakelaar en een variant met afstandbediening. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om te kiezen voor een rolluik elektrisch met domotica integratie. Bekijk de mogelijkheden van de merken in ons assortiment: rolluik Select en Heroal rolluiken.

Rolluik elektrisch bij Lugo

Bij Lugo houden we ons al bijna 40 jaar bezig met het vergroten van uw woonplezier. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende zonwerende oplossing voor uw woning of tuin. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring in de montage van de producten en kunnen u daarom ook helpen bij allerlei technische zaken. Heeft u vragen of wilt u advies, bijvoorbeeld over een rolluik elektrisch? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt of maak direct online een afspraak via onze website.

Anderen bekeken ook: Rolluik kopen, Rolluiken Enschede

Rolluiken Roma Rondo RPA

Rolluik elektrisch

Een rolluik elektrisch biedt dezelfde voordelen als reguliere rolluiken met bandbediening, maar heeft als voordeel dat deze veel eenvoudiger te bedienen is.

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×