Rolluiken Enschede

Voor rolluiken in Enschede bent u aan het juiste adres bij Lugo. Wij zijn al 45 jaar gespecialiseerd in zonwering en wooncomfort. Onze showroom in Enschede heeft een oppervlakte van bijna 400 m2. Voldoende ruimte om onze oplossingen voor uw raam, terras en garage met eigen ogen te bekijken.

  • Zon- en warmtewerend
  • Verduisterend
  • Isolerend

Verschillende soorten rolluiken in Enschede

Bij Lugo vinden we kwaliteit belangrijk en kiezen we ons assortiment daarom erg zorgvuldig. U kunt bij ons terecht voor twee soorten rolluiken die beide van uitstekende kwaliteit zijn. Het rolluik Select biedt de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit en is ons best verkochte rolluik. De rolluiken van Heroal bieden de beste kwaliteit, hebben een hoog afwerkingsniveau en bieden bovendien veel opties op het gebied van (bijzondere) kleurstellingen.

Rolluiken Enschede: de voordelen

Rolluiken die u bij Lugo in Enschede koopt dienen niet alleen als zonwering, maar kunnen voor veel meer doelen ingezet worden. Wist u dat rolluiken ook isolerend werken in de winter? Zo kan warme lucht minder snel ontsnappen uit uw woning en bespaart u op stookkosten. Een ander groot voordeel van rolluiken is dat ze verduisterend werken. Ideaal voor mensen die in ploegendiensten werken of voor het uitslapen in het weekend.

Rolluiken Enschede bij Lugo

Vindt u het prettig om producten eerst even met eigen ogen te bekijken voordat u deze bestelt? Bekijk de diverse rolluiken in onze showroom in Enschede. Hier maakt u kennis met trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering, buitenleven en andere oplossingen voor uw raam, terras en garage. Al onze oplossingen zijn erop gericht om uw woonplezier en wooncomfort te vergroten. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, wilt u advies of heeft u vragen over onze producten? Onze specialisten helpen u graag verder! Neem contact op met een LUGO-vestiging bij u in de buurt of maak direct online een afspraak.

Anderen bekeken ook: Rolluik Select, Rolluik Heroal, Rolluik kopen, Rolluik elektrisch

Rolluiken bij Lugo

Rolluiken Enschede

Bij Lugo vinden we kwaliteit belangrijk en kiezen we ons assortiment daarom erg zorgvuldig. U kunt bij ons terecht voor twee soorten rolluiken die beide van uitstekende kwaliteit zijn.

Contact opnemen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×