Rolluik kopen

Wilt u een nieuw rolluik kopen? Bij Lugo kunt u terecht voor diverse soorten rolluiken. Wist u dat rolluiken u veel meer bieden dan alleen zonwering in de zomer? Het zorgt namelijk ook voor uitstekende isolatie in de winter, waardoor u uw woning eenvoudig warm kunt houden.

  • Isolerend
  • Verduisterend
  • Inbraakvertragend

Rolluik kopen: de voordelen

Zon- en warmtewerend
Een rolluik kopen voor uw woning biedt veel meer voordelen dan alleen de zonwering. U weert niet alleen effectief hinderlijke zonnestralen, maar zorgt er ook voor dat uw woning minder snel opwarmt bij warme, zonnige dagen. Zo houdt u het zomers langer koel in huis.

Isolerend
Onze rolluiken zijn voorzien van PUR schuim aluminium lamellen. De lucht tussen de lamellen en het raam staat stil als u uw luiken sluit. Dat werkt isolerend en zorgt ervoor dat u in de winter kunt besparen op energiekosten.

Verduisterend
U herkent het vast wel: u wilt in de zomer vroeg naar bed of lekker lang uitslapen, maar kunt de slaap niet vatten, omdat het nog zo licht is buiten. Rolluiken werken verduisterend, zodat u lekker lang kunt uitslapen in een donkere slaapkamer. Ook handig voor mensen die nachtdiensten draaien.

Inbraakvertragend
Inbrekers gaan liever een deurtje verder als uw woning is voorzien van rolluiken.

Verschillende soorten rolluiken

Bij Lugo kunt u terecht voor twee merken rolluiken. Het rolluik Select is ons meest verkochte rolluik en biedt de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Roma rolluiken zijn van de beste kwaliteit. Ze hebben een hoog afwerkingsniveau en bieden opties op het gebied van (bijzondere) kleurstelling.

Rolluik kopen bij Lugo

Bij Lugo houden we ons al bijna 40 jaar bezig met het vergroten van uw woonplezier. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende zonwerende oplossing voor uw woning of tuin. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring in de montage van de producten en kunnen u daarom ook helpen bij allerlei technische zaken. Heeft u vragen of wilt u advies over bijvoorbeeld een rolluik kopen? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt of maak direct online een afspraak via onze website.

Anderen bekeken ook: Rolluik Heroal, Rolluik Select, Rolluik elektrisch, Rolluiken Enschede

Cat Rolluiken bij Lugo

Rolluik kopen

Wilt u een nieuw rolluik kopen? Bij Lugo kunt u terecht voor diverse soorten rolluiken.

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×