Rolluiken Rijssen

Wilt u graag nieuwe rolluiken kopen voor uw woning? Bij Lugo kunt u terecht voor rolluiken in Rijssen. Wij hebben diverse soorten rolluiken, zodat u uw woning koel kunt houden tijdens warme zomerse dagen. Maar wist u dat rolluiken u veel meer kunnen bieden dan alleen verkoeling in de zomer? Ze bieden ook uitstekende isolatie in de winter, waardoor u uw woning beter warm kunt houden.

  • Zon- en warmtewerend
  • Verduisterend
  • Isolerend

Diverse soorten rolluiken Rijssen

Lugo is de specialist op het gebied van rolluiken uit Rijssen en omgeving. Ons assortiment bestaat uit twee merken die kwalitatieve producten bieden: rolluik Select en rolluiken van Heroal. Wij helpen u graag bij het bepalen welke variant het beste bij u past. Daarbij vinden wij úw wensen en behoeften de belangrijkste factor.

Manuele en elektrische rolluiken Rijssen

De rolluiken van Lugo uit Rijssen worden standaard geleverd met manuele bandbediening. In veel gevallen is het echter wenselijk om voor elektrische rolluiken te kiezen. De kosten van elektrische rolluiken zijn afhankelijk van het soort elektrische rolluiken dat u kiest. Wij hebben een variant met opbouwschakelaar en een variant met een afstandsbediening. Het is zelfs mogelijk om uw elektrische rolluik te integreren met domotica. Bekijk de mogelijkheden van onze merken: rolluik Select en Roma rolluiken.

Rolluik Rijssen kopen bij Lugo

Bent u op zoek naar rolluiken Rijssen? Bezoek onze hoofdvestiging in Rijssen en bekijk onze producten met eigen ogen in de 250 m2 grote showroom. Wij hebben al bijna 40 jaar ervaring in het vergroten van uw woonplezier en helpen u graag bij het kiezen van de juiste rolluiken voor uw woning. Doordat onze medewerkers jarenlange ervaring hebben in de montage van de producten, kunnen zij u ook goed helpen bij verschillende technische zaken. Wilt u advies over onze producten, bijvoorbeeld rolluik Rijssen of heeft u vragen? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt of maak direct online een afspraak via onze website.

Anderen bekeken ook: Rolluik Select, Rolluik Heroal, Rolluik kopen, Rolluik elektrisch

rolluik Select ingebouwd

Rolluiken Rijssen

Wij hebben diverse soorten rolluiken, zodat u uw woning koel kunt houden tijdens warme zomerse dagen. Maar wist u dat rolluiken u veel meer kunnen bieden dan alleen verkoeling in de zomer?

Contact opnemen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×