Terrasoverkapping Enschede

U bent u op zoek naar een terrasoverkapping in Enschede? Dan bent u bij Lugo aan het juiste adres. Wij bieden verschillende oplossingen voor een prettig verblijf op uw terras. Naast verschillende soorten zonwering voor het terras heeft Lugo ook een groot aantal mogelijkheden op het gebied van terrasoverkappingen. Van degelijke op maat gemaakte terrasoverkappingen tot gunstig geprijsde standaard maten. Maak alvast online kennis met ons assortiment of bezoek onze showroom in Enschede.

  • Extra beschutting
  • Eigen montagedienst
  • Solide oplossingen

Terrasoverkapping Enschede

Een terrasoverkappingen voor uw terras in Enschede is er in veel verschillende uitvoeringen. Het meest gunstig in prijs zijn de terrasoverkappingen met polycarbonaat platen. Hierbij kunt u kiezen uit heldere, opaalkleurige of zonwerende platen. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing met een hoge lichtopbrengst, dan is de terrasoverkapping met glas de beste keuze. Erg fraai is de kubistische terrasoverkapping sQope. Bij deze overkapping blijft de helling van het dak binnen de ombouw, waardoor het een strakke moderne uitstraling heeft. Een combinatie van terrasoverkapping en zonwering in één product is het lamellendak. Doordat de lamellen kantelbaar zijn heeft u een effectieve zonwering, waarbij warme lucht omhoog kan stijgen. Met gesloten lamellen geeft het lamellendak extra bescherming tegen een regenbui. De oplossing voor uw terras in Enschede?

Schuifwand en kozijn overkapping Enschede

Met de toevoeging van schuifwanden en kozijnen onder uw terrasoverkapping krijgt u nog meer beschutting onder uw overkapping. Ook hier biedt Lugo in Enschede verschillende mogelijkheden. U heeft de keuze uit standaard maten of op maat gemaakte oplossingen. De schuifwanden zijn voorzien van uit gehard glas bestaande panelen met soepel lopende loopwagens. Naast schuifwanden kunt u ook kiezen voor een vast aluminium kozijn. Dit kan een kozijn tot op schuttinghoogte zijn om wind en regen vanaf de zijkant te beperken. Maar ook een volledig kozijn tot op de grond behoort tot de mogelijkheden.

Zonwering overkapping Enschede

Ook biedt Lugo in Enschede diverse zonweringen voor op- of onder uw terrasoverkapping. Kiest u voor plaatsing van de zonwering bovenop de overkapping dan heeft u de beste wering van de warmte. Bij plaatsing van de zonwering onder uw terrasoverkapping is het doek beter beschermt tegen een zomerse bui. Ook is het mogelijk om de voor- of zijkant van de overkapping te voorzien van een windvaste screen. Als speciaalzaak levert Lugo producten van hoge kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

Advies terrasoverkapping Enschede

Woont u in Enschede of in de omgeving van Enschede en wenst u meer advies over terrasoverkappingen? Of wilt u onze producten eerst even zien voordat u een beslissing neemt? Kom dan langs in onze showroom in Enschede. Wij hebben jarenlange ervaring en laten u graag zien wat er mogelijk is voor uw terras of tuin. Bel ons of bezoek of loop gewoon eens binnen in onze showroom.

Anderen bekeken ook: Aluminium overkapping, Terrasoverkapping aluminium

aluminium terrasoverkapping

Terrasoverkapping Enschede

Ons productaanbod terrasoverkappingen bestaat onder andere uit overkappingen, kozijnen, schuifwanden en verandazonwering. Er is altijd wel een passende oplossing voor uw terras of tuin.

Assortiment terrasoverkapping
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×