Zonwering Hengelo

Bent u op zoek naar zonwering in Hengelo? Dan bent u bij Lugo aan het juiste adres. Ons assortiment zonwering producten is zeer divers. Zo hebben we onder andere screens, buitenjaloezieën, serrezonwering, uitvalschermen, markiezen, knikarmschermen en rolluiken. Tussen onze maatwerkoplossingen zit altijd wel een geschikte optie voor uw woning of tuin. Bekijk ons productaanbod online of kom langs bij onze showroom in de buurt van Hengelo.

  • Ruim assortiment zonwering
  • Verkoeling en schaduw
  • Warmte buitenshuis houden

Zonwering Hengelo

Lugo heeft een prachtige showroom in de buurt van Hengelo waar u onze zonwering oplossingen met eigen ogen kunt bekijken. Bent u op zoek naar een oplossing om uw woning koel te houden tijdens warme dagen? Dan zijn oplossingen zoals rolluiken, buitenjaloezieën, uitvalschermen, markiezen of screens een goede optie. Wilt u juist schaduw en verkoeling creëren op uw terras? Kijk dan eens naar onze oplossingen voor het buitenleven, zoals knikarmschermen, pergolazonwering, verandazonwering en lamellendaken. Iedere oplossing heeft zijn eigen voordelen.

Raam zonwering Hengelo

Onze rolluiken zijn niet alleen zeer effectief in te zetten tegen zon en warmte in uw woning, maar werken ook isolerend in de winter. Ze hebben bovendien een verduisterende en inbraakvertragende werking. Bent u op zoek naar een subtielere soort zonwering? Kijk dan eens naar onze screens en uitvalschermen. Dit zijn subtiele zonweringen die de zon uitstekend weren. Wilt u uw woning juist een upgrade geven met zonwering? Dan zijn markiezen of buitenjaloezieën wellicht een geschikte oplossing voor u. Markiezen zorgen ervoor dat uw woning een prachtige uitstraling krijgt en met buitenjaloezieën bepaalt u zelf hoeveel licht en warmte u in uw woning toelaat.

Zonwering terras Hengelo

Onze pergolazonweringen, verandazonweringen, lamellendaken en knikarmschermen zorgen voor schaduw en verkoeling op uw terras. Knikarmschermen zijn ideaal op terrassen waar een vrije doorloop belangrijk is. Pergolazonwering is door de steunpalen een stuk stabieler dan een knikarmscherm, en maakt een nog grotere uitval mogelijk. Onze verandazonwering is geschikt om schaduw onder uw terrasoverkapping te creëren. De lamellendaken zijn de meest exclusieve oplossing voor uw terras. U bepaalt uw eigen lichtdosering en wanneer u de kantelbare lamellen sluit, bent u beschermt tegen regen. Zo kunt u lekker buiten blijven zitten tijdens onverwachte zomerse buien.

Advies zonwering Hengelo

Woont u in Hengelo en wilt u graag advies over zonwering? Kom dan langs in één van onze showrooms. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom ook goed helpen met uw technische vraagstukken. Neem contact met ons op of bezoek een showroom bij u in de buurt.

Anderen bekeken ook: Zonwering terras, Zonwering buiten, Zonwering screens, Brustor zonwering

Zonwering bij Lugo

Zonwering Hengelo

Bent u op zoek naar een oplossing om uw woning koel te houden tijdens warme dagen? Dan zijn oplossingen zoals rolluiken, buitenjaloezieën, uitvalschermen, markiezen of screens een goede optie.

Assortiment zonwering

Aanbevolen producten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×