Zonwering Haaksbergen

Bent u op zoek naar zonwering in Haaksbergen? Dan bent u bij Lugo aan het juiste adres. Een groot aantal woningen in Haaksbergen heeft Lugo in de achterliggende tientallen jaren al voorzien van prachtige zonwering. Ons assortiment zonwering producten bestaat onder andere uit screens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen, buitenjaloezieën, knikarmschermen en nog veel meer verkoelende oplossingen voor uw woning. Er is altijd wel een geschikte op maat gemaakte oplossing voor uw raam of terras. Passende oplossingen op het gebied  van zonwering om hinderlijk zonlicht te weren en uw woning of bedrijfspand in Haaksbergen langer koel te houden. Bekijk ons productaanbod alvast online of kom langs in onze showroom in de buurt van Haaksbergen.

  • Op maat voor ieder raam
  • Ruime showroom om te kiezen
  • Verkoelend en schaduwrijk

Zonwering Haaksbergen

Lugo heeft een prachtige showroom in de buurt van Haaksbergen waar u onze zonwering oplossingen kunt bekijken. Wilt u de opwarming van uw woning tegen gaan tijdens warme dagen? Dan zijn producten die uw ramen afschermen, zoals rolluiken, screens, buitenjaloezieën, uitvalschermen of markiezen een goede oplossing. Bent u juist op zoek naar zonwering voor uw terras of in uw tuin? Neem dan eens een kijkje tussen onze buitenleven-oplossingen, zoals lamellendaken, verandazonwering, pergolazonwering en knikarmschermen.

Raam zonwering Haaksbergen

Voor bijna ieder raam in Haaksbergen heeft Lugo een passende zonwering. Het grote voordeel van rolluiken is bijvoorbeeld dat ze niet alleen effectief de warmte uit uw woning houden, maar dat ze daarnaast ook isolerend, verduisterend en inbraakvertragend werken. Wilt u graag een minder opvallen variant op deze zonwering? Kijk dan eens naar onze screens. Deze zonweringen zijn compact vormgegeven, maar werken zeer effectief om de zon te weren uit uw woning. Vindt u de uitstraling van uw woning belangrijk? Dan raden wij u aan om naar markiezen te kijken. Met de gebogen ronde vorm heeft deze zonwering een klassieke uitstraling, maar is met de juiste keuzes in kleur en uitvoering ook zeker als zonwering toe te passen aan een moderne woning. Al jarenlang heeft Lugo woningen in Haaksbergen voorzien van prachtige zonwering. Relatief nieuw in Nederland maar erg in trek als zonwering aan woningen zijn buitenjaloezieën. De kantelbare lamellen zorgen voor een perfecte dosering van het zonlicht. Doordat de buitenjaloezie aan de buitenkant gemonteerd wordt vertraagd de opwarming van uw woning en blijft uw huis langer koel.

Zonwering tuin en terras Haaksbergen

Wilt u schaduw en verkoeling creëren op uw terras? Dan is een knikarmscherm, pergolazonwering of lamellendak een geschikte optie. Knikarmschermen zijn vooral geschikt op plekken waar een vrije doorloop belangrijk is. Voor een grotere uitval of meer windstabiele oplossing is de pergolazonwering een goede oplossing. De steunpalen die gebruikt worden bij dit type zonwering zorgen ervoor dat u ook bij een bries rustig onder uw zonwering zit. Met verandazonwering creëert u op een effectieve manier schaduw onder uw terrasoverkapping. Dit type zonwering is leverbaar in een variant die bovenop uw terrasoverkapping of onder uw overkapping wordt gemonteerd. Onze lamellendaken zijn de meest exclusieve oplossing. De kantelbare lamellen beschermen u tegen de zon, maar zorgen ook voor bescherming tegen een zomerse regenbui. Dit type zonwering is uit te breiden met screens en schuifwanden.

Advies zonwering Haaksbergen

Woont u in Haaksbergen en wilt u graag advies ontvangen over zonwering? Of wilt u onze producten eerst even bekijken voordat u een beslissing maakt? Kom dan langs in onze showroom in de buurt van Haaksbergen. Wij hebben jarenlange ervaring en gaan graag samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw woning. Neem contact op met een showroom bij u in de buurt.

Anderen bekeken ook: Zonwering screens, Zonwering terras, Zonwering buiten

Rolluiken Roma Rondo RPA

Zonwering Haaksbergen

In ons assortiment zonwering producten vindt u onder andere uitvalschermen, buitenjaloezieën, screens, markiezen, rolluiken, knikarmschermen en perolazonwering. Er is altijd wel een geschikte op maat gemaakte oplossing voor uw woning, terras of tuin.

Assortiment zonwering
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×