Zonwering Holten

Bent u op zoek naar zonwering in Holten? Dan bent u bij Lugo aan het juiste adres. Een groot aantal woningen en bedrijfspanden in Holten heeft Lugo door de jaren heen al voorzien van prachtige zonwering. Ons assortiment zonwering producten bestaat onder andere uit rolluiken, screens, uitvalschermen, buitenjaloezieën, markiezen, knikarmschermen en pergolazonwering. Er is altijd wel een geschikte op maat gemaakte oplossing voor uw raam of terras. Passende oplossingen op het gebied  van zonwering om hinderlijk zonlicht te weren en uw woning in Holten langer koel te houden. Bekijk ons productaanbod alvast online of kom langs in één van onze showrooms in de buurt van Holten.

  • Uitgebreid assortiment
  • Verkoeling en schaduw
  • Op maat voor raam of terras

Zonwering Holten

Lugo heeft twee prachtige showrooms in de buurt van Holten waar u onze zonwering oplossingen kunt bekijken. Wilt u uw woning graag koel houden tijdens warme dagen? Dan zijn producten die uw ramen afschermen, zoals buitenjaloezieën, uitvalschermen, markiezen of screens, een goede optie. Bent u juist op zoek naar zonwering oplossingen voor uw terras of in uw tuin? Neem dan eens een kijkje tussen onze buitenleven-oplossingen, zoals lamellendaken, verandazonwering, pergolazonwering en knikarmschermen.

Raam zonwering Holten

Voor ieder raamkozijn in Holten heeft Lugo een passende zonwering. Het grote voordeel van rolluiken is dat ze niet alleen effectief de warmte uit uw woning houden, maar dat ze daarnaast ook isolerend, verduisterend en inbraakvertragend werken. Wilt u graag een subtiele variant op deze zonwering? Kijk dan eens naar onze screens. Deze zonweringen zijn subtiel afgewerkt, maar werken zeer effectief om de zon te weren uit uw woning. Vindt u de uitstraling van uw woning belangrijk? Dan raden wij u aan om naar markiezen te kijken. De markies heeft met de gebogen vorm als zonwering een klassieke uitstraling, maar is met de juiste keuzes in kleur en uitvoering ook zeker als zonwering toe te passen aan een moderne woning. Talloze woningen in Holten heeft Lugo mogen voorzien van prachtige zonwering. Relatief nieuw en groeiend in populariteit als zonwering aan woningen zijn buitenjaloezieën. De kantelbare lamellen zorgen voor een perfect afstemming hoeveel zonlicht u toe wilt laten tot uw woning. Doordat de buitenjaloezie aan de buitenkant gemonteerd wordt vertraagd de opwarming van uw woning en blijft uw huis langer koel.

Zonwering terras en tuin Holten

Wilt u schaduw en verkoeling creëren op uw terras? Dan is een knikarmscherm, pergolazonwering of lamellendak een geschikte optie. Knikarmschermen zijn vooral geschikt op plekken waar een vrije doorloop belangrijk is. Voor een nog grotere uitval of meer windstabiele oplossing is de pergolazonwering een prima oplossing. Deze zijn stabieler dankzij de steunpalen die gebruikt worden. Met verandazonwering creëert u binnen een handomdraai schaduw onder uw terrasoverkapping. Dit type zonwering is leverbaar in een variant die bovenop uw overkapping of onder uw terrasoverkapping wordt gemonteerd. Onze lamellendaken zijn de meest exclusieve oplossing. De kantelbare lamellen beschermen u tegen de zon, maar ook tegen zomerse regenbuien.

Advies zonwering Holten

Woont u in Holten en wilt u graag advies ontvangen over zonwering? Of wilt u onze producten eerst even bekijken voordat u een beslissing maakt? Kom dan langs in één van onze showrooms in de buurt van Holten. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag om samen met u een passende oplossing te zoeken om de zon effectief te weren. Neem contact op met een showroom bij u in de buurt.

Anderen bekeken ook: Zonwering buiten, Zonwering terras, Zonwering screens

Warema Perea P60 pergolazonwering met verlichting

Zonwering Holten

In ons assortiment zonwering producten vindt u onder andere serrezonwering, uitvalschermen, buitenjaloezieën, screens, markiezen, rolluiken en knikarmschermen. Er is altijd wel een geschikte maatwerkoplossing voor uw woning, terras of tuin.

Assortiment zonwering
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×