Zonwering Wierden

Bent u op zoek naar zonwering in Wierden? Dan bent u bij Lugo aan het juiste adres. Ons assortiment zonwering producten is zeer uitgebreid. Zo hebben we onder andere rolluiken, screens, buitenjaloezieën, uitvalschermen, markiezen, knikarmschermen en serrezonwering. Tussen onze maatwerkoplossingen zit altijd wel een geschikte optie voor uw woning, terras of tuin. Bekijk ons productaanbod online of kom langs bij onze showroom in de buurt van Wierden.

  • Verkoelend
  • Op maat gemaakt
  • Vakkundig gemonteerd

Zonwering Wierden

Lugo heeft een prachtige in de buurt van Wierden waar u onze zonwering oplossingen met eigen ogen kunt bekijken. Bent u op zoek naar een oplossing om uw woning koel te houden tijdens warme dagen? Dan zijn oplossingen zoals rolluiken, buitenjaloezieën, uitvalschermen, markiezen of screens een goede optie. Wilt u schaduw en verkoeling op uw terras? Kijk dan eens naar onze oplossingen voor het buitenleven, zoals knikarmschermen, pergolazonwering, verandazonwering en lamellendaken. Iedere oplossing heeft zijn eigen voordelen.

Raam zonwering Wierden

Onze rolluiken zijn niet alleen zeer effectief in te zetten tegen zon en warmte in uw woning, maar werken ook isolerend in de winter. Ze hebben bovendien een verduisterende en inbraakvertragende werking. Wilt u graag een subtiele en compacte zonwering? Kijk dan eens naar onze screens. Deze zonweringen zijn subtiel afgewerkt, maar werken zeer effectief om de zon te weren uit uw woning. Vindt u de uitstraling van uw woning belangrijk? Dan raden wij u aan om naar markiezen te kijken. De markies heeft met de gebogen vorm als zonwering een klassieke uitstraling, maar is met de juiste keuzes in kleur en uitvoering ook zeker als zonwering toe te passen aan een moderne woning. Een prachtige toevoeging aan uw woning. Hoewel niet nieuw als product, maar wel onlangs omarmt als functionele zonwering voor de particuliere markt zijn de buitenjaloezieën. De kantelbare lamellen zorgen voor een perfecte dosering van het zonlicht in uw woning. Doordat de buitenjaloezie aan de buitenkant gemonteerd wordt vertraagd de opwarming van uw woning en blijft uw huis langer aangenaam koel.

Zonwering terras Wierden

Onze pergolazonweringen, verandazonweringen, lamellendaken en knikarmschermen zorgen voor schaduw en verkoeling op het terras van uw woning in Wierden. Knikarmschermen zijn ideaal op terrassen waar een vrije doorloop belangrijk is. Pergolazonwering is door de steunpalen een stuk stabieler dan een knikarmscherm, en maakt een nog grotere uitval mogelijk. Onze verandazonwering is geschikt om schaduw onder uw terrasoverkapping te realiseren. Dit type zonwering is leverbaar in een uitvoering die bovenop uw overkapping of onder uw terrasoverkapping wordt gemonteerd. De lamellendaken zijn de meest exclusieve oplossing voor uw terras. U bepaalt uw eigen lichtdosering en wanneer u de kantelbare lamellen sluit, bent u beschermt tegen regen. Zo zit u lekker beschut tijdens een onverwachte zomerse bui.

Advies zonwering Wierden

Woont u in Wierden en wilt u graag advies over zonwering? Kom dan langs in één van onze showrooms. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom ook goed helpen met uw technische vraagstukken. Neem contact met ons op of bezoek een showroom bij u in de buurt.

Anderen bekeken ook: Zonwering buiten, Zonwering terras, Zonwering screens

Zonwering Wierden

Bent u op zoek naar een oplossing om uw woning koel te houden tijdens warme dagen? Dan zijn oplossingen zoals rolluiken, buitenjaloezieën, uitvalschermen, markiezen of screens een goede optie.

Assortiment zonwering
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×